antet pentru cartust impo

cel mai bun raport

preț / calitate / timp

 

1 leu investit în proiectare înseamnă 10 lei economisiți în execuție,

100 lei economisiți în exploatare și 1.000 lei economisiți în consolidare și reparații.

 

SC IMPO CONSTRUCT SRL este o societate de proiectare în domenii precum construcţii, instalații, infrastructură și utilități, tânără şi dinamică, care are angajaţi în posturile de proiectanţi, absolvenţi cu studii universitare și post-universitare specifice pentru domeniul proiectării.

Având o dezvoltare rapidă, firma s-a impus pe piaţă prin calitatea documentațiilor elaborate, prin succesul proiectelor care au obținut finanțări europene și prin recomandarea beneficiarilor care au lucrat cu noi.

Ne remarcăm prin seriozitate, promptitudine și ideea de soluții tehnice cât mai bune din punct de vedere al raportului calitate/preț.

Suntem deschiși soluțiilor și tehnologiilor moderne în concordanță cu cerințele exigente ale clienților prin prezentarea către beneficiar a tuturor soluțiilor viabile prin avantaje și dezavantaje.

Nu ezitati sa apelati la noi, deoarece va putem prezenta cele mai bune alternative incepand de la:

  1. Servicii de proiectare: arhitectură, rezistență, instalații, rețele edilitare, drumuri.
  2. Întocmirea documentațiilor pentru avize, obținere de avize specificate prin certificat de urbanism și obținerea autorizației de construire.
  3. Asistență tehnică de specialitate pe parcursul execuției.
  4. Verificarea documentațiilor întocmite de către noi de către verificatori atestați MLPTL în conformitate cu legislația în vigoare.
  5. Servicii de dirigenție de șantier pentru toate domeniile.
  6. Consultanță în domeniul legislativ al construcțiilor.
  7. Consultanță pentru obținerea fondurilor europene, întocmirea documentațiilor tehnico-economice pentru obținerea acestora.

Serviciile oferite de firma noastră se vor face cu respectarea legislației in domeniu, cu personal specializat și autorizat conform legislației în vigoare, cu respectarea normelor tehnice in vigoare precum si cu respectarea exigențelor și cerințelor din partea beneficiarului.

despre

Întrebari frecvente

Link-uri utile